Последно Стария хан ли остава?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Среща на GTV/Spider от Форума..
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от LisanАко праим збирка към 7-8 вечерта трябва направо хотел да запазвамеОколо обяд е най нормално,поне според мен.
Това ни е първо събиране да почнеме да си потдържаме връзка на живо и да се "видим". Нека е през деня, като може и да поостанем при стечение на нещата, но основно все пак обедно време.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncerако тръгнем сутринта ще е супер! колона от София, среща на обяд, кръгче из пловдив с колите, после заведенийце и след това.....каквото сабя покаже!Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
ами то няма смисъл да прелетим с 240 по магистралата защото никой няма да ни види. 130-140 макс. а вече в пловдив ще се кара с арабска скорост за да могат всички да ни видят!!!
лелееееее нямам търпение!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Здравейте и от мен! Идеята е страхотна, мястото е добро горе долу. 21 събота ще дойда и аз, но все си мисля, че може да има и по-добро място за срещта. Зсега не съм в състояние да предложа друго, щото си мисля повече как да успея да постегна спайдера, че покрай 159 го занимарих... Хайде от Плвдив има доста фенове, нека всеки да даде идея и без това постояно обикаляте по улиците, а и накрая ще филтруваме от повече предложения. Трябва да е място, лесно за намиране и от непознаващите града колеги. Около кулата на гребната база или около митницата на ОМВ, макар там да е практика в неделя да се събират резачките на околните села. Има хубав булевард с добра настилка и жълти светофари...Alfa Romeo Spider 2.0 TS 16V 150 CV
Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.9 JTDm 150 CV
Fiat Bravo 1.6 GT 100 CV
Аз имам следната идея.. ще си направим кракчето из града и същевременно ще си харесаме някое заведениезаведения колкото щете само да е със свободен паркинг и да е приятно да си поразгледаме колите и да седнем да си полафим
landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncerами то няма смисъл да прелетим с 240 по магистралата защото никой няма да ни види. 130-140 макс. а вече в пловдив ще се кара с арабска скорост за да могат всички да ни видят!!!
лелееееее нямам търпение!1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Предлагам също и ресторант Българи. Има място за колите и там пред него е най-хубавия и най-широкия път в Пловдив, който води обаче и до най-тлъстите катаджийчетама през деня попринцип не би трябвало да има
landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
Мен и Българи ме устроива...ма там наистина в Събота има куки...където кажете,всъщност какво ни интересува за ченгета.Няма да се състезаваме.Аз имам и друго предложение за след това:на 21-и има GOLF събор на Калояново,може да отскочим да се посмеем малкоGTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
Comment